Благотворителен базар в помощ на родилното отделение ще се проведе във Враца

Благотворителен базар в помощ на родилното отделение ще се проведе във Враца

За добрите дела няма почивен ден! Именно това ни показват организаторите на благотворителния базар „Дари любов!” във Враца. Той се организира в помощ на родилното отделение в града и ще се проведе на 6-и март (събота) от 09:00 до 18:00 ч. пред сградата на общината, предаде dnews.bg. Ето какво споделиха организаторите:

„В навечерието на Международния ден на жената, във Враца ще се проведе благотворителен базар „Дари любов”. Инициативата е на LVI Creations съвместно с Община Враца. Събраните средства ще бъдат дарени за нуждите на акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ „Христо Ботев”.

На Базара ще бъдат продавани употребявани детски играчки, дрехи и стоки. В събитието може да участват и търговци.

За целта, пред сградата на местната администрация ще бъдат разположени шатри, където всеки може да продава своите продукти, а средствата ще бъдат събирани в символични кутии.”

Освен базара, от LVI Creations стартираха подготовката на тематични фирмени подаръци (магнити) по случай 8-и март, като средствата отново ще бъдат дарени за каузата.

Всеки желаещ да се включи в базара с конкретни играчки, стоки или услуги, може да го направи на тел.: 0877 67 88 08 или с директно съобщение на страницата Благотворителен Базар „Дари Любов”.

Относно автора

Добри Иванов


Още новини