НАП – Монтана продава земеделски земи

НАП – Монтана продава земеделски земи

Две ливади – 8-а категория земеделска земя, в местността Извора на Берковица продава на търг с тайно наддаване НАП – Монтана.

Едната е с площ 2995 кв. м и с начална тръжна цена 14 645.50 лв. Площта на другата е 671 кв. м, а началната и тръжна цена е 3281 лв.

Кандидат-купувачите могат да огледат имотите от 9-и до 15-и ноември включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. „Жеравица”.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена до 15-и ноември включително. Новите собственици на обявените за продажба земи се очаква да станат известни на 18-и ноември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg . Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини