Времето да обединим сили за Живота е сега!

Времето да обединим сили за Живота е сега!

Глътката Живот. Първата. И всяка следваща! Онова, от което всички сме започнали и за което всички милеем, е глътката Живот. Нашия – и този на близките. Мисия, която ни свързва завинаги не само с мястото, откъдето сме родом, но и с всички хора, на които държим. Където и да сме!

  • Ако сте от този живописен край и носите корените си в сърцата и мислите си;
  • Но също, ако професионално сте свързани с това място;
  • Или просто имате приятели и близки тук,

Имате възможност да бъдете полезни в подготовката за борба с COVID-19 в област Монтана. Районната колегия на Български лекарски съюз – Монтана обявява дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане на лечебните заведения в областта. Даренията ще се използват за закупуването на медицинско оборудване и необходимите консумативи за областната болница в Монтана – МБАЛ „Д-р Стамен Илиев” АД, общинската болница в Лом, приоритетно, а при наличие на средства – и за подпомагане и на останалите лечебни заведения в областта, включително в доболнична помощ, поясниха от Районната колегия на БЛС.
Всички, които имат възможност и желание да се включат в тази благородна инициатива, могат да го направят на обявената дарителска сметка:

IBAN BG07 IABG 7474 1000 2044 02
BIC IABGBGSF

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини