Младежки дом Враца очаква вашите творби за конкурса „Вино от глухарчета” на тема „Лабиринтът”

Младежки дом Враца очаква вашите творби за конкурса „Вино от глухарчета” на тема „Лабиринтът”

Втори национален конкурс за кратък фентъзи разказ „Вино от глухарчета през зимата” обяви Младежкият дом – Враца. Темата тази година е „Лабиринтът”.

Конкурсът се провежда в две възрастови групи:

Първа възрастова група – от 14 до 19 навършени години

Втора възрастова група – без ограничения във възрастта.

Произведенията трябва да са авторски и непубликувани на хартиен носител. Формат – до три страници А4, шрифт Times New Roman 12. Файловете да бъдат в WORD формат DOC. Произведенията да насят трите имена на автора, възраст, личен телефон и e-mail за връзка.

Краен срок за изпращане на творбите – 30 октомври 2021 г. на e-mail: youth_house@abv.bg, по пощата на адрес: 3000, гр. Враца, бул. „Втори юни” 10, с пощенско клеймо – 30 октомври 2021 г. или на място в Младежки дом до 30 октомври 2021 г.

Творбите ще бъдат оценявани от тричленно жури, съставено от автори на разкази, поезия и публицистика. Ще бъдът присъдени награди на първо, второ, трето места в двете възрастови групи, както и поощрителни награди.

Наградният фонд е в размер на 750 лв. – грамоти и предметни награди.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 10 ноември 2021 г. на станицата на Младежки дом – Враца във Facebook. Носителите на призиви места ще получат резултатите от класирането и на личните електронни адреси.

За допълнителна информация тел. 0879837765 – Илияна Райкова.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.