Ръчно рисувана туристическа карта на Враца и района ще привлича туристи

Ръчно рисувана туристическа карта на Враца и района ще привлича туристи

Враца вече може да се похвали с ръчно рисувана туристическа карта на града и района, реализирана с подкрепата на Обществен дарителски фонд – Враца.

По атрактивен начин на туристите са представени всички обекти на интерес – природни и исторически забележителности, културни институции, хотели, ресторанти. Картата е отпечатана цветно и двустранно, в размер 50/70см и включва информационни карета за по-важните природни и исторически забележителности във Врачански балкан и Враца.

Ще се разпространява се срещу символична цена от 2 лв. с цел самофинансиране на следващи тиражи, а дигиталният й вариант ще бъде достъпен безплатно.

Оригиналният дизайн, дело на Цветомира Борисова, прави този наръчник на туристическите забележителности желан сувенир и забавен гид.

Авторите на картата работят активно за популяризирането на Враца и региона като много добра дестинация за винен туризъм и са поставили акцент „Вино“ на гърба на картата.

С радост ни информират, че на предстоящото Международното туристическо изложение „Ваканция & спа“ в периода 15-17 февруари в Интер Експо център – София, картата ще бъде представена пред туристическата индустрия.

Представянето ще бъде съчетано с дегустация на местни вина. Посетителите на изложението ще имат възможността да опитат избрани вина на винарна „Типченица“, „Врачанска Теменуга“, винарна „Лиляче“, винарска изба „ШаТони“, „Веселите Винари“, „Понте Дио“ и „Руска Бела“.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук