Три представления идните дни в Драматичен театър – Монтана

Три представления идните дни в Драматичен театър – Монтана

През следващите дни жителите и гостите на Монтана ще имат възможността да гледат три представления в Драматичен театър – Монтана.

На 26-и февруари (петък) от 18:00 ч. и на 27-и февруари (събота) от 11:00 ч. ще представи детското представление „Приказка за слънцето“ от Ирина Димитрова с участието на Тихомир Иванов, Асен Таков, Димитрина Проданова и Мила Тополова.

На 2-ри март (вторник) от 19:00 ч. по-възрастните зрители ще могат да гледат най-новото заглавие от афиша на монтанския театър – трагикомедията от Шийла Стивънсън „Паметта на водата“. Режисьор е професор Елена Баева, а в ролите участват актьорите: Мила Топалова, Микаела Берчева, Димитрина Продонова, Стефан Милков и Тихомир Иванов.

Представленията се играят в Зала „Клуб на актьора” в сградата на театъра, а билети се продават за до запълване на 30% от капацитета на залата.На 2-ри март (вторник) от 19:00 ч. по-възрастните зрители ще могат да гледат най-новото заглавие от афиша на монтанския театър – трагикомедията от Шийла Стивънсън „Паметта на водата”. Режисьор е професор Елена Баева, а в ролите участват актьорите: Мила Топалова, Микаела Берчева, Димитрина Продонова, Стефан Милков и Тихомир Иванов.

Представленията се играят в Зала „Клуб на актьора” в сградата на театъра, а билети се продават за до запълване на 30% от капацитета на залата.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини