Комедията „Една седмица, не повече…” гостува на Драматичен театър – Монтана

Комедията „Една седмица, не повече…” гостува на Драматичен театър – Монтана

Комедийният спектакъл „Една седмица, не повече…” или „Истински лъжи” ще гостува в Монтана на 1 март. В ролите участват звездите на българския театър и кино Димо Алексиев, Йоана Буковска-Давидова и Емил Марков, който е и режисьор на представлението. Автор на пиесата е Клеман Мишел.

Да усложнява пределно прости житуйски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази изключително забавна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да и го каже. Затова решава да потърси помощ от приятел, но когато един мъж решава да се радели с жена си, винаги се случва това, което нито той, нито тя, нито приятелят-помощник, са предполагали.

Димо Алексиев, Йоана Буковска-Давидова и Емил Марков ще представят комедията „Една седмица, не повече…” („Истински лъжи”) на 1 март от 19:00 ч. в Голяма зала на Драматичен театър – Монтана. Посетители следва да спазват наложените от здравните власти ограничителни мерки.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини