12-ото издание на „Тя във Видин” представя Моника Боянова и Стела Лозанова

12-ото издание на „Тя във Видин” представя Моника Боянова и Стела Лозанова

„Тя във Видин” се завръща с 12-ото си подред събитие. На 18-и януари, от 17:30 ч. ще видите две прекрасни дами.

Моника Боянова – жена, която много хора от Видин познават като акушерка и социален работник, но и като талантлив художник. Тя е емоционална и чувствителна, лесно ранима и много даваща. Превратностите на живота я свързват с новородени, с подрастващи, със самотни възрастни хора… Житейските съдби и природата са нейното вдъхновение за чудесните картини, които създава!

Стела Лозанова – една от малкото жени, които се интересуват от и развиват биодинамично земеделие в региона на Видин. Семейството и стопанисва биоферма с овощни насаждения и произвежда продукти с високо качество. След семейството, на първо място поставя клиентите. За нея годината започва със „Сурва, сурва година, червена ябълка в градина…,” и завършва с равносметка за добре свършена работа.

Екипът на формата ще ви предложи излъчване на живо във facebook групата „Тя във Видин” със запис и възможност за по-късно гледане.

Може да номинирате следващите жени с вдъхновяващи истории за бъдещи говорителки, попълвайки този формуляр.

Социалният формат „Тя в…” е създаден от академия „Екатерина Каравелова” в Пловдив, а вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана.

Събитието във Видин се организира на доброволчески принцип от Ели Цветанова, Никол Крумова и Ели Емилова.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини