Активните жени на Видин говорят в „Тя във Видин”

Активните жени на Видин говорят в „Тя във Видин”

За шести пореден път социалният формат „Тя във Видин” ще представи уверените и активните жени на Видин. В избран вторник от месеца две дами представят дейността си пред женска аудитория, или пред по-широк кръг участници, които имат интерес към избраната тема.

Този месец за своите преживявания, препятствия и успехи ще разкажат Иванка Найденова – творец и художник, който професионално изрисува шалове и Светла и Антонина Лозанови – професионалисти във видеозаснемането и фотографията.

Форматът се организира на доброволчески принцип от Ели Емилова, Никол Крумова и Ели Цветанова. Целта на проявата е да се създаде женска общност, която изповядва ценностите любов, свобода и мъдрост.Събитието е със свободен вход и ще се проведе на 13 юли от 18:00 ч., на сцената на БиблиоПощата в крайдунавския град.

Социалният формат ТЯ в …™ е създаден от Академия „Екатерина Каравелова“ в Пловдив, а вече се провежда и във Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини