Summer Vibes Festival с мисия децата да живеят в реалния, а не в дигиталния свят

Summer Vibes Festival с мисия децата да живеят в реалния, а не в дигиталния свят

Броени дни преди началото на второто издание на Summer Vibes Festival във Видин е готов да посрещне всички жители и гости на града с изключително богата програма.

На 26-27 юни край средновековната крепост „Баба Вида” ще се срещнат миналото и настоящето. Мисията на фестивала е да стимулира срещите и комуникацията на живо, за игрите на открито и забавленията извън виртуалната реалност. За осъществяването на каузата си организаторите Event Masters и община Видин си сътрудничат с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и с Общинския съвет по наркотични вещества в името на по-здравословно и щастливо настояще в бъдеще за подрастващите.

Всички присъстващи ги очакват състезания с тротинетки и колелета, дърпане на въже, пиян морков, федербал, народна топка са само част от игрите, които очакват желаещите да се отдадат на емоции, базирани на реални преживявания. Ще има и работилница по фрий денс и хип хоп танци, в които могат да се включат всички, желаещи да се впуснат във вихъра на танца без ограничение във възрастта.

Програмата и през двата фестивални дни започва в 11:00 ч. и ще продължи до 22:00 ч. Вечерите са отредени за едни от най-актуалните музикални звезди у нас – Атанас Колев, Боро Първи, Алекс и Влади, Монти и Петя Алекса.

Фестивалът е с вход свободен.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини