Италианското трио сопрани пристигат за първи път в България за концерт във Враца

Италианското трио сопрани пристигат за първи път в България за концерт във Враца

В годината на честването на 100-годишнината от рождението на голямото сопрано Мария Калас, три изключително талантливи и прекрасни италиански сопрани, Елена Роси, Марика Франкино и Виола София Нисио с невероятните си гласове идват, за да изненадат българската публика. Всяка една от тях работи с известни оркестрови и сценични режисьори и изпълняват водещи роли в най-престижните театри в Италия и по света.

В редица български градове, заедно с Симфониета – Враца под диригентството на маестро Христо Павлов, Италианското трио сопрани ще обединят своите гласове в един магичен симфоничен образ с богата програма от класически оперни арии, неподражаеми италиански мелодии, хитове от Бродуей и избрани произведения от световната музикална сцена, които няма да оставят равнодушни никого от зрителите.

Турнето “Il Mondo” на Италианското трио сопрани започва на 2-ри юли (неделя) от 19:00 ч. в залата на ДКТ – Враца.

Концертът на италианското трио сопрани представлява уникална възможност за българската публика да се наслади на вълнуващо музикално изживяване, което ще им позволи да бъдат потопени в света на класическата музика и изяществото на вокалното изпълнителско изкуство.

Билетите за концерта във Враца на Италианското трио сопрани, са в продажба в билетен център „Гъбката“ (до хотел „Хемус“). Очаква голям интерес към този изключителен проект, така че ви съветваме да побързате с билетите.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук