“Voices of Rock” остава планиран за септември в Монтана

“Voices of Rock” остава планиран за септември в Монтана
Jeff Scott Soto, Voices of Rock

“Voices of Rock” остава планиран за 6-и септември. Организаторите на фестивала „Изкуството е…” към момента не се отказват да съберат на една сцена световните рок звезди Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto, въпреки глобалната пандемия.

По план подгряващи ще бъдат млади рок банди от страната.

„Фестивалът всяка година е голямо предизвикателство за малкия ни екип, но 2020 г. се оказа толкова непредвидима и объркана, че надмина и най-смелите ни представи”, каза Нелиан Николова, създадел и директор на фестивала.

Събитието ще се проведе на централния площад в Монтана, а входът е свободен. Всяка година фестивалът обръща внимание на голям социален проблем.  Този път фокусът попада върху зависимостите сред младите хора. Българският игрален филм „Доза Щастие” е сред партньорите на събитието и ще бъде прожектиран за деца и родители, които след финалните надписи ще имат възможност да се срещнат и разговарят с част от екипа на филма.

„Даваме всичко от себе си в продължение на месеци, за да запазим фестивала. Централният площад в Монтана е достатъчно голям, за да се спазва дистанция между хората”, допълва още Нелиан.

Можете да следите за актуална информация на официалната Facebook страницата на фестивала.

Voices of Rock, Монтана
Voices of Rock, Монтана
Относно автора

Веселина Фотева

Веселина е журналист, предприемач и професионалист в областта на комуникациите и дигиталното съдържание с над 10 годишен опит. Вярва, че Северозападна България е подценяван регион, който крие много възможности и вдъхновяващи човешки истории, които си струва да бъдат разказани. Подръжник е на каузи за рaвенството между половете, свободата на личността, опазването на природата.


Още новини