За 9-а поредна година Видин е домакин на Национален мотосъбор

За 9-а поредна година Видин е домакин на Национален мотосъбор

Видин за девета поредна година е домакин на национален мотосъбор, който ще се проведе на 5-и и 6-и август на територията на панаирния комплекс до средновековната крепост „Баба Вида”. Той събира любители на моторите, високите скорости и рок музиката от цялата страна и чужбина. По традиция в двата дни на събора се провеждат състезания по драг, стънт шоу, забавни игри, томболи и рок концерти.

Официалното откриване ще бъде в петък в 19:00 ч. в панаирния комплекс до крепостта „Баба Вида”. В първата вечер са организирани забавни игри и рок концерт на видинската група „Мегахерц”.

В съботния ден участниците, които се очаква да са над 200 мотористи от различни клубове в страната и чужбина, ще направят почетна обиколка на Видин, която ще се съчетае и с организирания парад на ретро автомобили.

Мотосъборът ще продължи на летището край Иново със състезание по драг и стънт шоу, в следобедните часове на територията на панаирния комплекс мотористите ще участват в различни игри с много награди, като голямата награда засега е запазена в тайна. Вечерта на откритата сцена ще свирят групите Сакар и Шеки Бенд.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.