8-а среща със света на Хари Потър ще се проведе в регионалната библиотека на Враца

8-а среща със света на Хари Потър ще се проведе в регионалната библиотека на Враца

В рамките на два дни (на 1-ви и 2-ри февруари 2022 г.) ще се проведе 8-ата поредна среща със света на Хари Потър в регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца.

Темата тази година е „Магически пътешествия”. Вещици, магьосници и мъгъли от Враца и околностите са поканени да се впуснат в собствено магическо пътешествие, наслаждавайки се на омагьосваща игра. Вместо нощ на книгите, цели два дни в Детски отдел ще ви очакват карти с магическите пътешествия от книгите за момчето магьосник.

Ето какво пишат организаторите:

Малки и пораснали последователи на Хари Потър, заповядайте в удобно за Вас време в Детски отдел между 9:00 и 18:00 ч. Трябва единствено да съберете знанията си за всякакви магически превозни средства и пътешествия, за да отговорите на въпросите, които Ви очакват във вълшебното ковчеже. А ако се затруднявате, библиотечните специалисти са подготвили скрити подсказки.

Отговорите ще очакваме в послание по вълшебната сова, която ще ви посрещне в Детски отдел на библиотеката.

Награди:

Всички участници, отговорили правилно, ще бъдат включени в томбола. На 3-ти февруари (четвъртък) в 17:00 ч. ще изтеглим тримата победители, които ще получат фенски награди от библиотеката.

Тегленето на жребия ще се излъчва на живо във facebook страницата на регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини