Арт базар в Крайдунавския парк във Видин

Арт базар в Крайдунавския парк във Видин

Задава се едно прекрасно събитие за всички любители на изкуството – арт базар и то не къде да е, а в парка, като това ще бъде втора част на изданието !

Трябва да признаем, че това е най-милото ни събитие, защото беше първото, което бе организирано във Видин.

След многократни въпроси кога ще бъде повторен базарът в Крайдунавския парк – ето, че дойде неговият ред!

Съвсем скоро пространството около Библиопощата отново ще се превърнем във вълшебна градина, където ще можете да прекарате цели два дни в прекрасна арт атмосфера.

Очаква ви базар, разбира се, с ръчно изработени изделия, но този път с творци от цялата страна! Ще се срещнете с хора, които за първи път идват във Видин! Очакват ви още работилници, музика, коктейли, вкусотийки и, разбира се, много изненади!

В едно ще бъде събрано всичко, което обичаме и приканваме всички желаещи да се включат в този дълъг уикенд в парка! А в събота оставаме навън до 22:00 ч., защото Ilzoo е приготвил за всички посетители летни парчета за танци под открито небе.

Събитието ще се проведе на 19-и юни (от 10:00 до 22:00 ч.) и на 20-и юни (от 10:00 до 18:00 ч.) до Библиопощата срещу „Телеграфа”.

То е организирано от “Sтетика” и ще се състои с любезното съдействие на регионална библиотека „Михалаки Георгиев”, община Видин и Ломско пиво”.

За участие в базара: 0878130034

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.