„Аз чета“ и врачанската библиотека представят Невена Басарова с „Упражнения по етикет”

„Аз чета“ и врачанската библиотека представят Невена Басарова с „Упражнения по етикет”

Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят Невена Басарова с новата книга „Упражнения по етикет“ заедно с „Детска академия за добри обноски“, която е същински учебник, макар и поднесен забавно. Това e 13-ата среща от съвместната кампания #ВкъщиСъмИЧета започва от 15:30 ч. на 17 декември 2020 г., а единственото, което трябва да направите, е да сте на линия във facebook.

Предаването на живо ще се осъществява през facebook страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца. За стрийминга се грижи екипът на най-големия сайт за четене и книги в България – azcheta.com.

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина”.

Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца.

Първата и авторска книга „Детска академия за добри обноски”, е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водеща книжарска верига у нас. Само няколко месеца след първата си книга тя поднася на малките читатели новата, озаглавена „Упражнения по етикет”. Тя е забавно помагало, което припомня най-важните правила от етикета за деца и затвърждава наученото чрез поредица от занимателни задачи. Малките откриватели се учат да покоряват света с усмивка, увереност и знания, да разпознават ползата от добрите обноски и да намират решения на различни ситуации.

Освен това с „Упражнения по етикет” децата тренират своята наблюдателност, развиват логично мислене и съобразителност, подобряват фината моторика. Цветни пъзели, весели кръстословици, сложни лабиринти и ребуси са само част от предизвикателствата, с които малчуганите трябва да се справят. С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление!

Можете да научите повече за тази прекрасна дама от нашия материал „Невена Басарова за добрите обноски и нашите деца”.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини