Безплатен транспорт за фолклорния събор „Леденика”

Безплатен транспорт за фолклорния събор „Леденика”

За предстоящото юбилейно издание на национален фолклорен събор „Леденика” ще бъде организиран безплатен транспорт за всички желаещи граждани.

Превозните средства на „Тролейбусен транспорт” ще обслужват както линиите от града до местността Леденика, така и вътрешните линии на събора.

На 25-и юни (събота), превозните средства от Враца до местността Леденика ще се движат на всеки кръгъл час, от спирката на пл. „Македония”, в интервала от 07:00 до 21:00 ч. В обратната посока (местност „Леденика” – Враца), извозването на посетителите ще е отново на кръгъл час, в интервала от 08:00 до 23:00 ч.

За първия ден на фолклорния събор е обезпечено превозването на пътници и от Горна лифтова станция до местност Леденика, като същото ще се осъществява в часовия диапазон от 08:00 до 23:00 ч.

Вторият ден от НФС „Леденика”, когато ще се проведе възстановка на Северняшката сватба, общественият транспорт от Враца ще тръгва в 07:00 ч. и ще извозва пътници до местност Леденика до 12:00 ч. В обратната посока, движението ще се осъществява на всеки кръгъл час, в интервала от 07:00 до 16:00 ч.

Превозът от Горна лифтова станция до местност Леденика ще тръгва в 07:30 ч. и ще вози пътници до 17:30 ч.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.