Благотворителен концерт „Заедно за Алекс” ще се проведе във Враца

Благотворителен концерт „Заедно за Алекс” ще се проведе във Враца

Наблииижава благотворителния концерт „Заедно за Алекс”, който ще се проведе на 28-и юли от 18:00 ч. в Градската концертна зала във Враца.

Участие в него ще вземат: Торино и Пашата, Биляниш, танцова школа „Нанков”, балет „Вива”, Хриси Пачалова, балет „Скай”, спортни танци „Харизма”, Брейк клуб “Monstribe”, художествена гимнастика, Теди и Наско, Катето, Криси и Ивон, ТС „Хемус”, ТС „Мездра”, ТГ „Темп”, Илиян Стойчев, Любо, Школа по акордеон на Цеца Стоянова, Моника Георгиева, Боян Николов и Габриел Байсъл.

Алекс е от Враца и се нуждае от трансплантация на бъбрек, но необходимата сума е непосилна за семейството му. Той и семейството му се борят с коварната болест от януари. Търсени са варианти за трансплантация в София, но са били неуспешни. Заради честите пристъпи е подложен на всекидневна хемодиализа, заради която е прекъснал обучението си в Лесотехническия университет в София.

Шансът на Алекс да оздравее и отново да живее нормално, и да продължи образованието си е трансплантация на бъбрек в Турция. Донор ще стане неговата майка. А сумата, нужна за операцията, е 22 000 евро.

Входът за ученици е 10 лв., а за възрастни – 15 лв. Нека заедно помогнем на Алекс да оздравее!

За дарения: 

Банка ДСК – Враца

Александър Руменов Андреев

IBAN: BG80STSA93000027285720

BIC: STSABGGSF

Тел.: 0878911295

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини