Фермерски пазар тази събота във Враца

Фермерски пазар тази събота във Враца

Едно хубаво събитие, което ще зарадва гражданите и гостите на Враца ще се проведе тази седмица. На 20-и февруари от 09:30 до 18:30 часа ще се проведе фермерски пазар. Той ще бъде пред сградата на Община Враца. Това е второто му издание, след като такова имаше и преди месец. Събитието е чудесен начин да се насърчат фермерските производители. Ето какво споделят от сайта на общината:

„Община Враца продължава да подкрепя родните производители. Тази събота, от 09:30 до 18:30 ч., отново ще се проведе Фермерски пазар. В изложението ще се включат производители на млечни и месни продукти от цялата страна. На Фермерския пазар може да откриете продукти от мед, пречистено масло, сезонни зеленчуци, бутикови вина и ракии, както и специални селекции био сиропи. По традиция, в изложението участие ще вземат и производители на билкови продукти. Желаещите да участват могат да подават заявки на: 0876965331.”

Подобни пазари са важни за популяризирането на фермерските продукти и насърчаването на местната икономика, така че ви съветваме да го посетите и подкрепите.

Относно автора

Добри Иванов


Още новини