Филм ще проследи историята на футболния отбор „Вихър“ от село Николово

Филм ще проследи историята на футболния отбор „Вихър“ от село Николово

Един от добре познатите футболни отбори в Северозапада – „Вихър“ от село Николово, област Монтана ще придобие национална популярност. Клубът се включва в турнира за Купата на България и ще се изправи срещу професионален отбор в сценарий „Давид срещу Голиат“, а всичко ще бъде заснето на филм, посветен на приключението.

За първи път журналист ще облече футболния екип и ще влезе в ролята на футболист, но не само за да покаже всичко „от кухнята“, а и да го изживее наравно с останалите.

В поредицата „Купа без задръжки“ в главната роля влиза Борислав Орлинов. Екипът, който ще работи по двата епизода, посветени на „Вихър“ (Николово) е от много известни лица от телевизията и шоубизнеса, като продуцент на епизодите ще бъде Иван Боянов – водещият на студията на Шампионска лига и дългогодишен телевизионен журналист.

Снимките на поредицата ще започнат през следващата седмица, като в първия епизод ще бъде разказана историята на „Вихър“ и хората, които поддържат отбора, като има предвидени и много интересни моменти на футболния терен.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.

Прочетете и другите материали на автора тук