Концертът „Ние сме Ку-Ку Бенд” във Враца се мести на закрито заради влошено време

Концертът „Ние сме Ку-Ку Бенд” във Враца се мести на закрито заради влошено време

Поради влошената метеорологична прогноза за дъжд и ниски температури концертът „Ние сме Ку-Ку Бенд”, който трябваше да се проведе на 26-и септември (понеделник) на стадион „Христо Ботев” – Враца, ще бъде разделен на два етапа.

Събитието ще бъде на закрито в салона на „Драматично-куклен театър” –Враца. От 18:00 ч. ще се проведе концерт за всички, закупили билети в сектора за правостоящи, а зрителите с билети за седящи места могат да заповядат в 20:30 ч.

Вратите на театъра ще са отворени за публика съответно от 17:00 и от 20:00 ч. Всички, които нямат възможност да посетят концертите в театъра, могат да върнат своите билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от касата на „Кантус Фирмус” в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център „Ани”), „Смарт Медия Тийм” (Седмицата Русе) и „Мюзик център Пловдив” се връщат на адрес – София, ул. „6-и септември” №58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта eventim.bg:

  • с дебитна/кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на „Ивентим БГ” – София, ул. „6-и септември” №58 и до седем работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
  • с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
  • с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. „6-ти септември” №58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини