Михаела Филева, Максим Ешкенази и Симфониета – Враца със съвместен концерт на 14-и май

Михаела Филева, Максим Ешкенази и Симфониета – Враца със съвместен концерт на 14-и май

Още една прекрасна новина за културния живот във Враца. Този петък (14.05) две от големите имена в българската музика – певицата Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази ще проведат концерт съвместно със Симфониета – Враца. Събитието ще се проведе в читалище „Развитие” от 19:30 ч., предаде dnews.bg.

Редом с двете големи имена на родната музикална сцена, зрителите ще се радват и на съпровода на Симфониета – Враца, който ще оркестрира известни песни от творчеството на изпълнителката и любими мелодии от класическата музика – творби на Росини, Панчо Владигеров, Маскани, Рахманинов, Брамс Щраус и други.

Организаторите споделят, че концертът премахва границите между популярната музика и класическото изкуство, общува без предразсъдъци и прави хората щастливи.

Относно автора

Венелин Добрев

Венелин е родом от Стара Загора. Вярва в чудеса (все още) и обича да разказва истории, които вдъхновяват читателите. Магистър по бизнес икономика с опит в предприемачеството и бизнес развитието. Венелин е един от създателите на uspelite.bg - най-голямата медия за добри новини в България и въпреки че вече не е част от проекта, продължава да се стреми да вдъхновява хората да следват мечтите си. Работил е и по други проекти със социална насоченост като „От баба“ и няколко години е бил част от екипа на Агенция за регионално икономическо развитие - Стара Загора като експерт по международни програми и проекти.