Монтана и Мездра с разнообразни събития за децата за 1 юни

Монтана и Мездра с разнообразни събития за децата за 1 юни

Монтана

Младежкият дом кани своите малки приятели на весел детски празник на 1 юни – Международния ден на детето. Инициативата се организира съвместно с Общински куклен театър „Патилан” – Монтана. Празникът ще започне в 18:00 ч. в голямата зала на Младежкия дом.

В продължение на два часа малчуганите ще могат да се забавляват. Много музика, песни, танци и страхотни изненади ги очакват. ДжейДиДжей  ще повдигне градуса на настроението с щура детска дискотека. Страхотни аниматори ще очароват децата със забавни игри. Най-малките танцьорки от Клуб по спортни танци „Астра” ще поздравят присъстващите с най-новия им танц с чадъри. Танцова формация “Dance machine” ще зарадва децата с брейк и хип-хоп танци. Забавлението е гарантирано!

Входът: свободен

Мездра

По случай Международния ден на детето на 1 юни (сряда) в археологически комплекс „Калето” в Мездра ще гостуват софийският театър „Пан” и великотърновският шахматен клуб „Асеневци”.

От 10:00 ч. столичните театрали ще представят на открита сцена в окмплекса детския развлекателен спектакъл „Весели небивалици”, а от 11:00 ч. в рамките на своето национално шахматно турне ШК „Асеневци” ще изнесат открит урок по шахмат, съчетан с отборни игри и атрактивни награди.

Ще последна сеанс на едновременна игра на всички желаещи срещу родения в Мездра FIDE Master Даян Нинов – многократен шампион на България, председател на ШК „Асеневци” и треньор по шахмат и неговата колежка Доника Шивачева от Ямбол – многократна национална шампионка по шахмат.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини