Община Мездра обяви провеждането на XXI Общински турнир по футбол на малки врати

Община Мездра обяви провеждането на XXI Общински турнир по футбол на малки врати

Община Мездра обяви провеждането на XXI Общински турнир по футбол на малки врати. Той ще се състои в периода 9-27 май на спортната площадка на СУ „Иван Вазов” в града.

В него могат да участват фирмени, квартални и селски отбори от община Мездра, които са съставени от състезатели, чиято адресна регистрация е на територията на общината. Всеки отбор трябва да се състои от минимум 10 състезатели, като в игра са пет полеви играчи и вратаря.

Таксата за участие е 10 лв. на състезател, а минималната възраст – 16 години. В турнира нямат право да участват картотекирани през пролетния полусезон на първенствата в Първа и Втора професионална футболна лига и в Трета аматьорска футболна лига – сезон 2021-2022.

Системата за провеждане на турнира ще бъде уточнена на техническата конференция в зависимост от броя на подадените заявки за участие. Отборите, класирали се на I, II, III и IV място ще получат купи, грамоти и парични награди. Ще бъдат определени най-добрият фирмен, квартален и селски отбор, които също ще бъдат наградени. Отличия ще получат и най-добрият вратар и голмайстор на турнира. Ще бъде връчен и специален приз за феърплей.

Заявки за участие в турнира се приемат до 28-и април вкл. в стая №303 на община Мездра при мариета Кръстева младши експерт „Спорт и младежки дейности”. До тази дата водачите на отборите трябва да представят също списък на състезателите и да заплатят таксата за участие.

Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 29-и април (петък) от 15:00 ч. в малката заседателна зала на 4-ия етаж в сградата на община Мездра.

За контакти и доплнителна информация: те;. 0899132303 – Мариета Кръстева и тел. 0879830900 – Седефка Петкова.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини