Организират Благотворителна коледна вечер с благородна кауза във Враца

Организират Благотворителна коледна вечер с благородна кауза във Враца

Обществен дарителски фонд за Враца (ОДФ – Враца) организира Благотворителна коледна вечер. Негова основна цел е да популяризира и подкрепя общественозначими каузи за Враца и региона.

Тази година отново беше избрана кауза, близка до всички врачани. Всички събрани средства от благотворителната вечер ще бъдат използвани за довършване на ремонта на акушеро-гинекологичното отделение към МБАЛ „Христо Ботев”.

Благодарение на широката обществена кампания и подкрепата на врачани миналата година бяха събрани средства за цялостен ремонт и оборудване на две стаи от отделението и бяха дарени и 20 специализирани легла за родилки.

Голямата цел е да бъдат събрани достатъчно средства, за да може да бъде довършен ремонтът на акушеро-гинекологичното отделение на врачанската болница и да бъдат осигурени нормални условия за родилките и лекарите.

Събитието ще се проведе на 9-и декември (петък) от 19:00 ч. в Ритуалната зала във Враца. В програмата на вечерта ще се включат с изпълнения изявени млади таланти от града, а гостите ще имат възможност  да се запознаят и с проектите, финансирани и изпълнени с дарения от ОДФ – Враца през последната година.

В програмата е предвиден и благотворителен търг, в който ще бъдат разиграни предмети на видни общественици и представители на местния бизнес. Всички събрани средства от търга ще бъдат насочени към избраната от фонда кауза за подкрепа на събитието – довършване на ремонта на АГО към МБАЛ „Христо Ботев”. Ще има и томбола с награди, в която ще участват всички, закупили куверти за вечерта.

Всички граждани, които желаят да подкрепят каузите на ОДФ – Враца и да се включат в Благотворителната вечер, могат да го направят, като се сдобият с куверт на стойност 50 лв. Средствата, събрани от куверти, също ще бъдат добавени към общата сума за подкрепа на тазгодишната кауза.

Допълнителна информация за куверти за вечерта можете да потърсите на тел. 0882952757.

Вярваме, че доброто обединява и с общи усилия тази смислена кауза ще се превърне в реалност.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.