Първи безплатен курс по дизайн във Враца

Първи безплатен курс по дизайн във Враца

Eкипът на “Vratsa Software” определено е един от двигателя в сферата на образованието в целия Северозапад. След курсовете по програмиране, дигитален маркетинг и фотография, екипът предлага още един интересен и напълно безплатен курс по графичен дизайн Записалите се ще имат възможността да разгърнат потенциала си под  насоките на най- добрите в бранша. Записването е до до 12 март 2020 г. 

Ето и какво споделят от “Vratsa Software” за предстоящия курс:

В съвременния свят всеки човек и индустрия гледат към технологиите и дигиталното развитие. Има нови и нови професии, които са все по-предпочитани, като това не е нещо ново за обществото. Всяка ера на човечеството е изисквала от хората да бъдат модерни, следващи тенденциите на своето време. Нуждата, да практикуват професии, които са печеливши, както финансово, така и спрямо социалния статус на всеки.

Изкуството обаче остава онова нещо, което е преминало хилядолетия, развивайки се във времето по много и различни начини. То е от тези чудеса на човека, за които трудно има точно обяснение. Неговата практична и емоционална зависимост е от най-високо значение за едно развиващо се общество. Дизайнът пък от своя страна е изключителна важна част от изкуството в модерния свят. А както е написано в Wikipedia, Дизайн се нарича естетическото и ергономично комплексно свойство на дадено изображение и/или изделие на приложното изкуство и/или промишлеността. Или в общи линии обхваща почти всички индустрии в познатия свят. Това дава възможност на хората посветени в този вид изкуство, да бъдат силно уважавани и високо оценявани!

Повече информация за курса и програмата може да видите в линка тук. Проектът се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на „Lidl България” „Ти и Lidl за по-добър живот”, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи” и Български дарителски форум.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини