Редица безплатни събития през юни в „Гнездото” във Враца

Редица безплатни събития през юни в „Гнездото” във Враца

Редица събития през целия месец юни са планирани да се случат в споделеното работно пространство „Гнездото” във Враца.

Екипът на коуъркинга, който е проект на сдружение „Враца софтуер общество”, канят врачани да се включат в инициативите, организирани през целия месец.

Първото събитие е планирано за 14-и юни, когато ще се проведе BA и PM ден в Гнездото.

Това е ежемесечна среща на мениджъри на проекти и бизнес анализатори от Враца и района. В този ден те могат да използват коуъркинга безплатно и ще имат възможността да се запознаят със свои колеги, да обменят опит и да създаде нови приятелства. Повече информация и начин на регистрация за събитието ще намерите тук.

На 17-и юни ще се проведе ден с въпроси и отговори, който представлява ежемесечна среща на специалисти от Враца, които се занимават с контрол на качеството, и в този ден работят безплатно от „Гнездото”. Повече информация за събитието може да намерите тук.

На 21-ви юни ще се състои „Вечер за бизнес контакти”, на което можете да срещнете предприемачи и хора от града, които мислят като вас. По време на събитието ще имате възможността да се забавлявате в неформална обстановка и да се отпуснете след една натоварена седмица с напитка в ръка. Повече информация и регистрация за събитието можете да намерите тук.

Събитието „Среща на активните врачани” пък ще се състои на 28-и юни. То е събитие с история, тъй като още преди 3 години, група предприемачи започнаха една чудесна.

Повече за събитието и провеждането му може да намерите в тук.

В края на месеца пък е планирано да се състои превърналото се в традиционно вече събитие „Закуска в Гнездото”.

Целта му е да срещне хора с различни професии в приятна обстановка на лека закуска с кафе и чай и неформални разговори. Идеята е хората да разкажат за успехите, за работата и бизнеса си или просто да споделят опита си.

Събитията са отворени за всеки, който желае да присъства, като единственото условие е предварителна регистрация и добро настроение.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.