Рони Ромеро и Джеф Скот Сото ще се част от фестивала „Изкуството е…”

Рони Ромеро и Джеф Скот Сото ще се част от фестивала „Изкуството е…”

Единственото по рода си в страната събитие, фестивалът с благородна кауза „Изкуството е…”, ще отбележи своето 8-о издание през тази годин. На 24-ти август, на централния площад в Монтана ще се състои една специална музикална среща между Рони Ромеро и Джеф Скот Сото.

За жалост, организаторите на събитието споделиха, че Джони Джоели няма да има възможност да се включи по лични и обективни причини, но вече готвят изненада за срещата година!

Социалната тема на фестивала тази година е свързана с различните зависимости сред децата и младите хора. В партньорство с българския игрален филм „Доза Щастие”, фондация „От другата страна” и сдружение „Солидарност”, поддържащо единствената гореща телефонна линия за хора със зависимости в страната.

Екипът на фестивала в Монтана записа специален разговор, в който се дискутират важни въпроси, като това как можем да предпазим децата си, за какво трябва да внимаваме в общуването си с тях и какво трябва да се направи, ако детето ни вече страда от зависимост.

Световните звезди и Eridan ще си поговорят с младите таланти за пътя на успеха, силата на мечтите и волята, която не ти позволява да се откажеш.

Екипът на фестивала споделя, че готвят допълнителни изненади, които ще превърнат концерта в един различен и емоционален спектакъл с послания.

Специална картина, нарисувана от деца от студио „Рениарт” с послания от всички участници в спектакъла, ще бъде подарена на децата от Дневен център за деца със специални потребности в град Монтана, които са едни от най-верните и любими на всички приятели на фестивала.

Организаторите припомнят, че както обикновено, спектакълът на 24-ти август е с вход свободен. Централният площад в Монтана е достатъчно голям, за да събере всички желаещи да станат част от събитието, като разбира се, спазването на дистанция е силно препоръчително. С цел максимално предпазване в днешните обстоятелства, тази година няма да се състои среща за снимки с гостуващите артисти.

Повече информация за фестивала и съобщения директно от организаторите можете да намерите на facebook страницата на събитието.

Относно автора

Карина Василева


Още новини