Summer Vibes Festival зарадва младежите във Видин с разнообразна програма

Summer Vibes Festival зарадва младежите във Видин с разнообразна програма

Популярни сред младото поколение музикални звезди зарадваха своите почитатели във Видин, като изпълниха някои от най-големите си хитове. Концертът, с който завърши първият ден на младежкия Summer Vibes Festival (11 юни – събота), събра многобройна публика край сцената до средновековната крепост „Баба Вида”.

Преди на сцената да излязат звездите на вечерта Дара и Торино и Пашата беше дадена възможност за изява и на видинските таланти. Децата от танцова школа „Суинг” представиха свои съчетания, а популярни песни изпълниха младежите от две видински групи – Moonlight Flowers и Wasted Potential. Публиката се наслади на интересно танцово изпълнение, като участниците от проведената по-рано танцова работилница показаха хореографията, която са научили.

Стотици видински деца и младежи се включиха в организираните през деня събития с хореографии и забавни игри като теглене на въже, скачане с чували, ластик, федербал, народна топка и състезания с колелета и тротинетки.

Summer Vibes Festival продъжи и на 12-и юни (неделя) с танцово училище в 11:00 ч., по време на което участниците разучиха хореографията на танц с помощта на професионални танцьори. В следобедните часове видинските деца и младежи пък имаха възможност да участват в интересни игри, а вечерта чуха концерта на V:RGO, EMIL TRF, Monkeystaxs и DJ Theo.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини