„Тя във Видин” – доброволките

„Тя във Видин” – доброволките

На 17-и август, на сцената на БиблиоПощата, от 17:45 ч., ще се проведе едно по-специално издание на „Тя във Видин”. Това е събитие, което цели да покаже активните жени на Видин, а входът за него е свободен.

Желаещите ще имат удоволствието да чуят вдъхновяващите истории и съдби на жените от неформалната доброволческа група СМЕ.БГ – Видин в състав: Светлана Кръстева, Мариана Панова, Ели Цветанова, Бориска Бункина и Габриела Кирилова.

„Тя във Видин” се организира изцяло на доброволчески принцип от Ели Цветанова, Ели Емилова, Никол Крумова и от  Мария Петрова.

Успешният социален формат „Тя в…”™ е създаден в Пловдив през юни 2018 г., от няколко дами от Фондация „Екатерина Каравелова“, които решават да организират събитие, което да даде възможност на две активни жени, които живеят в Пловдив, но не са толкова известни, да разкажат за себе си и дейността си. Наричат събитието „Тя в Пловдив”. Срещата се оказва толкова въздействаща, че започва да се състои всеки месец, давайки дума всеки път на различни участнички.

Към настоящия момент форматът се реализира във Видин, Враца, Монтана, Плевен, Ловеч, Стара Загора, Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново и Сандански.

Повече информация за предстоящото събитие, можете да откриете във фейсбук групата „Тя във Видин”.

Относно автора

Мария Костодинова


Още новини