Врачанската библиотека среща читетелите с писателката Камелия Кучер онлайн

Врачанската библиотека среща читетелите с писателката Камелия Кучер онлайн

Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят новата книга „Сън“ на Камелия Кучер. Срещата ще се проведе на 12-и ноември от 18:00 ч., а единственото, което трябва да направят потребителите, е да са на линия във Facebook.

Предаването на живо ще се осъществява през facebook страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца, а за стрийминга се грижи екипът на най-големия сайт за четене и книги в България – azcheta.com.

Втората серия от онлайн срещи с писатели, стартирали с кампанията #ВкъщиСъмИЧета, ще продължи през месеците ноември и декември 2020 г.

Камелия Кучер, която е специалният гост на онлайн събитието, издава своя дебютен роман „Дом“ през 2018 г. След години пътуване по света. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, тя завършва образованието си в Женева, преди окончателно да се завърне със семейството си в България. Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия.

Година след публикуването на „Дом“ сред най-четените заглавия на български писатели се нареди и втората и книга „Нощ“ – една вълнуваща история, започнала в Рим по време на Втората световна война.

Вече е факт и третият и дългоочакван роман „Сън“. В него историите на три семейства се преплитат на фона на диктатурата на Салазар, Революцията на карамфилите и фадото.

Относно автора

Призни

Призни разказва неразказаните истории от Северозападна България.


Още новини