Рапът и личния проект на Мартин Каменов – “МК videos”

Рапът и личния проект на Мартин Каменов – “МК videos”
Снимка: личен архив

Всяка седмица Мартин Каменов, който стои зад “МК videos”, прави и пуска в своя YouTube канал по едно видео на рапър от Монтана, а интерес към проекта има вече от Берковица, Видин, Враца. Идеята – последният изпълнител задава рамките (а.к.а 5 инструментала) и „тагва” следващия изпълнител. „Търсим старото рап звучене, правим 90-арски рап. Не го правим да сме слушаеми, да изкарваме пари, а да оставим нещо след нас”, споделя Мартин.

Успехът на проекта го кара да мисли за бъдещи, по-смели проекти – ново студио и по-амбициозни видеа, а скоро Мартин застава зад камерата и с нов проект – онлайн канал за новини от Северозапада.

Призни: Ако искаш да научиш цялата история на Марти и повече за бъдещите му проекти и планове.

Относно автора

Нели Найденова

През последните няколко години работи като Експерт Комуникации в редица екооорганизации. Вярва, че да се опазят природните ни богатства, човек трябва да ги опознае, припознае и обикне, а затова е необходимо общуване и по-ефективна комуникация с по-широк кръг от хора. Корените й все пак я връщат в Монтана заради нуждата от промяна и желанието да разкаже неразказаните истории на Северозапада. В Призни се надява да намери вдъхновение за промяна, надява се сайтът да вдъхнови и други хора да започнат промяната от себе си, техния дом, работно място, градината, гората и планината до нас.


Още новини